skip to Main Content

For ledige som har brug for en
arbejdsmarked terapeutisk konsulent

Alle kan lære at blive mere robuste og forebygge eller overvinde negative mønstre.

Hos Knudsen & Hartmann er vi specialister i at udvikle, designe og gennemføre effektive personlighedsudviklende forløb for borgere med andre udfordringer end ledighed.

Mange ledige, som er i udkanten af arbejdsmarkedet, har ofte komplekse og sammensatte problemer. Der er derfor behov for en sammenhængende indsats for at skabe stabilitet i hverdagen med mulighed for en eller anden form for tilknytning til arbejdsmarkedet eller uddannelse. Selvfølgelig alt afhængig af borgerens kompetencer og ressourcer.  Knudsen & Hartmann har fokus på personlig livsmestring, uddannelse og arbejdsmarkedet.

Knudsen & Hartmann udvikler og designer forløb for jobcentre, uddanner personalet til at gennemføre forløbene. Undervisning, afklaring, motion, Workshops, mentorforløb og samtaler.

Denne sammenhængende indsats har Knudsen & Hartmann specialiseret sig i at levere.

  • Mentorordning
  • Individuel afklaring
  • Individuelle udviklingsforløb
  • Holdforløb 6 uger
  • Virksomhedrettet forløb 13 uger

Knudsen & Hartmann er en konsulentvirksomhed, der bygger på erfaring, erkendelse, indsigt og resultater. Vores baggrund er 25 års erfaring med ledelse på højeste niveau inden for blandt andet Forsvaret og behandlingssektoren. Vi er specialister i personlig udvikling på alle niveauer i organisationen og løser opgaver for en lang række virksomheder inden for både den private og offentlige sektor. Styrken i vores partnerskab udspringer af faglige forskelligheder og komplementære kompetencer.

Telefon

Jesper Knudsen
+45 24 34 90 04

Martin Hartmann Ditlevsen
+45 31 22 32 41

Adresse

Kalundborg:
Bredgade 44, 4400 Kalundborg

Holbæk:
Ahlgade 61, 3 sal, 4300 Holbæk

Kontakt

info@knudsenoghartmann.dk

Back To Top
X