skip to Main Content

Kai Halwas Hansen

Konsulent

Kai har været leder i det private erhvervsliv i mere end 10 år. Kai har primær arbejdet inden for Supply Chain i forskellige brancher og i forskellige roller, blandt andet som produktchef og indkøbs- og logistikchef. Derudover har han varetaget en stilling som Sales Support Manager i en kendt dansk designvirksomhed, hvor hovedopgaven var reetablering og organisering af en ny intern salgsafdeling.

Kai har stor erfaring med turnaround- og forandringsledelse samt omstrukturering og optimering af samarbejdet på tværs af afdelinger og fagområder. Dette både i den lille familieejede virksomhed såvel som i den internationale koncern. I den forbindelse har han stået for personaleudvælgelse, rekruttering og medarbejderudvikling.

Kai har en hands-on tilgang til alle opgaver, både når det gælder implementering og den daglige drift.

Kai er uddannet som cand.negot. i økonomi, international handel og sprog fra Odense Universitet og har en mastergrad i organisationspsykologi fra Roskilde Universitetscenter. Desuden har han en statsanerkendt eksamen i CoachingManagement – coaching i organisationer

+ 45 24 34 90 04
 info@knudsenoghartmann.dk

Knudsen & Hartmann er en konsulentvirksomhed, der bygger på erfaring, erkendelse, indsigt og resultater. Vores baggrund er 25 års erfaring med ledelse på højeste niveau inden for blandt andet Forsvaret og behandlingssektoren. Vi er specialister i personlig udvikling på alle niveauer i organisationen og løser opgaver for en lang række virksomheder inden for både den private og offentlige sektor. Styrken i vores partnerskab udspringer af faglige forskelligheder og komplementære kompetencer.

Telefon

Jesper Knudsen
+45 24 34 90 04

Martin Hartmann Ditlevsen
+45 31 22 32 41

Adresse

Kalundborg:
Bredgade 44, 4400 Kalundborg

Holbæk:
Ahlgade 61, 3 sal, 4300 Holbæk

Kontakt

info@knudsenoghartmann.dk

Back To Top
X