skip to Main Content

Martin Hartmann

Partner

Martin Hartmann har 10 års erfaring som leder på forskellige niveauer inden for behandlingssektoren, hvor han har arbejdet med personlig udvikling. Martin har de sidste mange år arbejdet som konsulent, hvor han blandt andet har arbejdet med lederudvikling, samarbejdsudvikling, terapi coaching, supervision, uddannelsesprogrammer og organisationsudvikling. Han har derudover hjulpet en række organisationer med at fremme trivsel og arbejdsglæde blandt medarbejderne. Har i 2012 gennem mentaltræning af lederne, spillerne og teamet, hjulpet SSK vandpolo til at vinde deres første danske mesterskab.

Martin  har en mastergrad i organisationspsykologi fra Roskilde Universitetscenter. Er uddannet kognitiv og metakognitiv psykoterapeut, hypnoterapeut, master i soulkey terapi, mindfulness instruktør og har en professionsbachelor i pædagogik, er efteruddannet inden for både den psykodynamiske miljøterapi og den franske psykoanalyse, J. Lacan. Martin Hartmann er desuden certificeret life og business coach(ACTP) og certificeret i DISK-træner hos Persolog. Martin er desuden formand for Fonden Det private botilbud i Høng og mental træner for Holbæk B&I.

 

 

Knudsen & Hartmann er en konsulentvirksomhed, der bygger på erfaring, erkendelse, indsigt og resultater. Vores baggrund er 25 års erfaring med ledelse på højeste niveau inden for blandt andet Forsvaret og behandlingssektoren. Vi er specialister i personlig udvikling på alle niveauer i organisationen og løser opgaver for en lang række virksomheder inden for både den private og offentlige sektor. Styrken i vores partnerskab udspringer af faglige forskelligheder og komplementære kompetencer.

Telefon

Jesper Knudsen
+45 24 34 90 04

Martin Hartmann Ditlevsen
+45 31 22 32 41

Adresse

Kalundborg:
Bredgade 44, 4400 Kalundborg

Holbæk:
Ahlgade 61, 3 sal, 4300 Holbæk

Kontakt

info@knudsenoghartmann.dk

Back To Top
X